295.000 €

Zuidgeoriënteerde bouwgrond in rustige straat
1850 GRIMBERGEN

Ref: 1980899

-
-
-
442 m²
200 m²
250 m²
Op zoek naar de perfecte plek om je droomhuis te bouwen? Zoek niet verder! Deze buitengewone bouwgrond is gelegen op een toplocatie in een serene villa wijk, waar rust en luxe hand in hand gaan. Met een oppervlakte van ongeveer 450m² biedt dit terrein alle ruimte die je nodig hebt om jouw ideale thuis te creëren.
Wat deze bouwgrond onderscheidt, is de mogelijkheid om een prachtige 3-gevel woning te bouwen, met een royaal bouwvolume van circa 250m². Stel je voor: ruime kamers, een prachtige tuin en een architecturaal ontwerp dat jouw persoonlijke stijl weerspiegelt. Dit is jouw kans om een huis te creëren dat niet alleen voldoet aan je behoeften, maar ook aan je dromen.
En laten we het hebben over de tuin - de kers op de taart van deze al uitstekende aanbieding. Met een zuidelijke oriëntatie geniet je de hele dag door van de warme zonnestralen, terwijl je ontspant in je eigen oase van groen. Of je nu droomt van een weelderige tuin met bloeiende bloemen of een gezellig terras om te entertainen, de mogelijkheden zijn eindeloos.
Stedenbouw
Bouwvergunning
In aanvraag
Verkavelingsverg.
In aanvraag
Voorkooprecht
Ja
Bestemming
Woongebied
Bouwinbreuk
In aanvraag
Kadastraal inkomen
4
Buitenkant
Verdieping
-
Beglazing
-
Raamkozijn
-
Bouwjaar
-
Oppervlakte terrein
442
Gevelbreedte
8

Garages & Parkings
Garages
-
Parkings Binnen
-
Parkings Buiten
-
Binnenkant
Verwarming
Niet meegedeeld
Energieprestatie (EPC)
-
Unieke code
-
Electrische keuring
Nog niet aangevraagd
Toiletten
-
Keuken
Niet meegedeeld
Indeling