• In de kijker

  Meise: Villa met zwembad, ruime tuin en mooi potentieel. De leefruimte baadt in het licht door de vele ramen aan drie zijden. Er is plaats voor een zithoek en een eetplaats. Een houthaard zorgt voor extra charme en gezelligheid. De naastgelegen keuken is ruim en voorzien van alle comfort. Er is plaats voor een ontbijthoek. Zowel vanuit de leefruimte als vanuit de keuken heeft u zicht op en toegang tot het terras en de tuin. In het tuin is het aangenaam vertoeven, met het verwarmde zwembad als orgelpunt. In de woning op het gelijkvloers is er nog een ruime berging en de garage. Op de verdieping zijn er vier slaapkamers. Om kamer vier te bereiken moet u wel door kamer drie, waardoor deze ook ideaal is als bureau of dressing, tenzij het u niet stoort dat u via een van de kamers naar de andere moet. De algemene staat van de woning is instapklaar, hoewel er nog redelijk wat zaken oorspronkelijk zijn.  

  Ref.: 1980287

  Meer info »
 • Nieuwbouw

  47 volledig afgewerkte appartementen met zuid- of zuidwestgerichtte terrassen. Keuze tussen 1, 2 of 3 kamers met een oppervlakte tussen de 65 en 142m². De afwerking zal gebeuren met hoogstaande materialen. Als koper kan u deze nog zelf kiezen bij de vooropgestelde leveranciers. Een E-peil onder de 45 wordt gegarandeerd. Verkoop op plan met alle garanties volgens de Wet Breyne

  Ref.: 25

  Meer info »
 • Nieuwbouw

  Deze nieuwbouwresidentie geeft plaats aan 14 appartementen met tuin en/of terras en een commerciële ruimte in een eigentijdse, standingvolle stijl (ontwerp gerealiseerd door het gerenommeerde architectenbureau Styfhals). Naast een optimaal comfort en mooi design zijn er energiezuinige en milieubewuste oplossingen voorzien voor alle technieken. Bij het ontwerp is rekening gehouden met een maximale lichtinval en privacy. Een ondergrondse parkeergarage geeft plaats aan kelders, staanplaatsen en fietsenstallingen. Via de geselecteerde leveranciers heeft u de mogelijkheid om uw appartement volledig te personaliseren. Het betreft een verkoop op plan onder de Wet Breyne.

  Ref.: 24

  Meer info »
 • Nieuwbouw

  Dit modernistisch appartementsgebouw met 4 inspringende bouwlagen geeft plaats aan 5 ruime appartementen met zuid gerichte tuin voor het gelijkvloerse appartement en grote zuid gerichte terrassen voor de bovenliggende, een volledige onderkeldering voor 6 auto staanplaatsen en kelders. Het geheel wordt gerealiseerd volgens de laatste nieuwe bouw- en isolatienormen. Er wordt gestreefd naar een E-peil van 30 om niet alleen een aangename maar ook een energiezuinige bewoning te garanderen. U kan de vloerafwerking, keuken en sanitaire delen kiezen naar wens binnen de vooropgestelde budgetten. Het betreft een aankoop op plan waarbij u als koper beschermd wordt door de Wet-Beyne.

  Ref.: 23

  Meer info »
home

Gratis SCHATTING

Ring Consult is een immo makelaar met een neus voor zaken en oog voor mensen. Een meedenker die u de beste investering voorschotelt.

home

Testimonials

Lees hier de tevredenheid
van onze klanten

home

BLIJF OP DE HOOGTE

Wilt U op de hoogte blijven van nieuwe aanbiedingen,
schrijf U dan in op onze nieuwsbrief.